Actualitat
 
En aquest apartat hi trobaràs algunes de les notícies que generem i publiquem en el nostre butlletí digital. També hi recollim les nostres aparicions en els mitjans de comunicació. El nostre departament de comunicació t'atendrà a comunicacio@fundacioires.org
 
Notes de premsa Aparicions en mitjans
 
Servei d’Atenció Social als Jutjats de Menorca: 12 anys d’evolució
25/07/2014

El recull de 12 anys de treball al Servei d’Atenció Social als Jutjats de Menorca ens ofereixen una interessant visió del Servei. Presentem algunes dades que ens han permès seguir evolucionant el Servei, adaptar-lo a les necessitats socials i als canvis polítics i econòmics que han marcat els últims 12 anys.

Llegir més
 
Festa d’estiu de l’Aferra’t. No hi ha gent pobre, hi ha gent valenta.
24/07/2014

30 persones a la sala, el presentador fa acte de presència, continua entrant gent, comença l’espectacle, ningú sap el que passarà durant les properes 2 hores, ningú, ni tan sols els professionals del projecte que hem preparat la festa. 

La festa d’estiu s’inicia amb els jocs d’escalfament, necessaris per iniciar el viatge cap a l’espectacle. Hi ha ganes de passar-s’ho bé i es nota.

Avui estem a un altre lloc. Les sales de la Fundació IReS s’han transformat en un escenari estel·lar.

Llegir més
 
Infants “Especials”, un camí cap a l’adopció.
22/07/2014
El documental “Especials”, guanyador del Premi Miramar 2014, recorre amb sensibilitat i consciència el procés d’adopció d’infants del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la Fundació IReS. Un documental que reflecteix les emocions, motivacions i perspectives de les parelles que decideixen iniciar aquest viatge especial. 
Llegir més
 
"Els meus companys de cel·la diuen que m'assemblo a George Clooney". "Jo sóc Angelina Jolie".
18/07/2014

La Maria i l’Hector expliquen la seva història a Radio RN5. Interns en diferents centres penitenciaris es van enamorar per carta, sense haver-se vist mai. Avui estan casats i des del PROGRAMA AFERRA’T els ajudem a seguir endavant. 

Llegir més
 
La gestió ètica (RSC) com a eina per a la sostenibilitat i millora contínua de la Fundació i també de les empreses.
17/07/2014

A la Fundació IReS aspirem a generar un nou futur per a les persones més vulnerables. Conscients de la responsabilitat de la nostre missió, el nostre model de gestió està basat en el compromís de l’entitat i de totes les persones que la conformen, amb la gestió ètica i socialment responsable. Treballem per a la integració d’un model de gestió responsable i per involucrar a les empreses en aquest procés.

Llegir més
Veure totes les notes de premsa
 
 
El Servei "Mentories" al diari El Mundo
30/07/2014
Nens i nenes que han patit la violència de gènere en l'àmbit familiar. Persones fràgils que no necessiten que se'ls etiqueti, però sí de l'ajuda necessària per poder processar i superar el viscut. 
Mentories és un servei de la Fundació IReS i l’Ajuntament de Palma de Mallorca que pretén ajudar els menors a identificar models materns i paterns que els permetin construir noves formes de relació allunyades de qualsevol tipus de violència.

Descarregar PDF
 
Entrevista a Montserrat Tohà al Butlletí de l’Acord Ciutadà
25/07/2014
Aquest mes, des de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva de l’Ajuntament de Barcelona, entrevisten a Montserrat Tohà, directora de la Fundació IReS. 
Descarregar PDF
 
Parlem amb el Diari Ara sobre els homes víctimes de violència de gènere
22/06/2014
L’Alba Fernández, coordinadora dels Serveis de Violència de la Fundació, explica al Diari Ara com entenem i atenem la violència de la que els homes també en poden ser la víctima: “Parlem de conductes violentes i atenem persones, fugim de les etiquetes”. 
Descarregar PDF
 
Parlem amb El Pais del “Servei d’atenció a homes per a la promoció de relacions no violentes”.
17/06/2014
El “Servei d’atenció a homes per a la promoció de relacions no violentes” (SAH) de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat per la Fundació IReS, atén 113 homes en risc de maltractar a les seves parelles. 
En Jorge –nom fictici- explica com va arribar al programa i el recorregut que ha fet des d’aleshores de la mà de l’equip d’IReS que gestiona el Servei i la seva responsable municipal, Bàrbara Roig. 


Descarregar PDF
 
Entrevista al programa de radio
13/06/2014
Ahir a la nit vam estar al programa de radio "Sense Afany de Lucre" amb Manel Martí. 
La directora de la Fundació, Montserrat Tohà, va parlar de l'activitat de la Fundació i dels 4 àmbits en els que treballem per a la reinserció social.

Descarregar PDF
Veure totes les aparicions en mitjans