Actualitat
 
En aquest apartat hi trobaràs algunes de les notícies que generem i publiquem en el nostre butlletí digital. També hi recollim les nostres aparicions en els mitjans de comunicació. El nostre departament de comunicació t'atendrà a comunicacio@fundacioires.org
 
Notes de premsa Aparicions en mitjans
 
“Fent voluntariat al Banc de Productes de IReS he après a valorar molt més el que tinc. T’ho penses dues vegades quan saps les necessitats que hi ha!”
10/09/2014
La Marta Cañadilla és voluntària a la Fundació IReS des de fa més d’un any. Durant 4 hores a la setmana és l’encarregada de fer funcionar el Banc de Productes No Alimentaris, un Servei de la Fundació IReS on recollim productes per ajudar a cobrir necessitats bàsiques a persones sense recursos, a la vegada que donem sortida útil a excedents.
Llegir més
 
Servei d’Atenció Social als Jutjats de Menorca: 12 anys d’evolució
25/07/2014

El recull de 12 anys de treball al Servei d’Atenció Social als Jutjats de Menorca ens ofereixen una interessant visió del Servei. Presentem algunes dades que ens han permès seguir evolucionant el Servei, adaptar-lo a les necessitats socials i als canvis polítics i econòmics que han marcat els últims 12 anys.

Llegir més
 
Festa d’estiu de l’Aferra’t. No hi ha gent pobre, hi ha gent valenta.
24/07/2014

30 persones a la sala, el presentador fa acte de presència, continua entrant gent, comença l’espectacle, ningú sap el que passarà durant les properes 2 hores, ningú, ni tan sols els professionals del projecte que hem preparat la festa. 

La festa d’estiu s’inicia amb els jocs d’escalfament, necessaris per iniciar el viatge cap a l’espectacle. Hi ha ganes de passar-s’ho bé i es nota.

Avui estem a un altre lloc. Les sales de la Fundació IReS s’han transformat en un escenari estel·lar.

Llegir més
 
Infants “Especials”, un camí cap a l’adopció.
22/07/2014
El documental “Especials”, guanyador del Premi Miramar 2014, recorre amb sensibilitat i consciència el procés d’adopció d’infants del Servei d’Adopcions d’Infants amb Necessitats Especials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i la Fundació IReS. Un documental que reflecteix les emocions, motivacions i perspectives de les parelles que decideixen iniciar aquest viatge especial. 
Llegir més
 
"Els meus companys de cel·la diuen que m'assemblo a George Clooney". "Jo sóc Angelina Jolie".
18/07/2014

La Maria i l’Hector expliquen la seva història a Radio RN5. Interns en diferents centres penitenciaris es van enamorar per carta, sense haver-se vist mai. Avui estan casats i des del PROGRAMA AFERRA’T els ajudem a seguir endavant. 

Llegir més
Veure totes les notes de premsa
 
 
Parlem amb El Pais sobre la resinserció de reclusos.
15/09/2014
De una acción no se deriva una vida. Las personas cambiamos y transmitir esta filosofía es lo que nos lleva a ayudar a estas personas” comenta la Montserrat Tohà, directora de la Fundació IReS, a l’Ana del diari El Pais. 
Un reportatge que explica també la historia de l’Alfons, usuari del Programa Aferra’t de IReS, que des de fa tres anys lluita per construir una nova vida. 

Descarregar PDF
 
Parlem amb el Diari Ara de la Renda Mínima d’Inserció.
02/08/2014
“És molt més important que algú t’escoli que no pas que algú et regali alguna cosa” diu la Khady sobre el suport que rep a la Fundació com a usuària del Programa Aferra’t. 
Parlem amb el Diari Ara de la Renda Mínima d’Inserció i de la importància d’anar més enllà i ajudar a les persones en el seu procés d’empoderament. 

Descarregar PDF
 
El Servei "Mentories" al diari El Mundo
30/07/2014
Nens i nenes que han patit la violència de gènere en l'àmbit familiar. Persones fràgils que no necessiten que se'ls etiqueti, però sí de l'ajuda necessària per poder processar i superar el viscut. 
Mentories és un servei de la Fundació IReS i l’Ajuntament de Palma de Mallorca que pretén ajudar els menors a identificar models materns i paterns que els permetin construir noves formes de relació allunyades de qualsevol tipus de violència.

Descarregar PDF
 
Entrevista a Montserrat Tohà al Butlletí de l’Acord Ciutadà
25/07/2014
Aquest mes, des de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva de l’Ajuntament de Barcelona, entrevisten a Montserrat Tohà, directora de la Fundació IReS. 
Descarregar PDF
 
Parlem amb el Diari Ara sobre els homes víctimes de violència de gènere
22/06/2014
L’Alba Fernández, coordinadora dels Serveis de Violència de la Fundació, explica al Diari Ara com entenem i atenem la violència de la que els homes també en poden ser la víctima: “Parlem de conductes violentes i atenem persones, fugim de les etiquetes”. 
Descarregar PDF
Veure totes les aparicions en mitjans