Fi de curs al Casal en família: finals que són principis

CASAL FAMILIA FI DE CURS

4/07/2017

Coincidint amb el calendari de les escoles, les darreres setmanes de juny al Casal en Família han servit per celebrar el tancament de tot un cicle entre els educadors i les famílies que han format part del projecte durant dos anys. Totes les famílies van viure la festa de fi de curs de manera molt especial, doncs aquest ha estat l’últim any de participació per a moltes d’elles, que ara inicien una nova etapa amb tot l’aprenentatge adquirit.

Així, el comiat va ser intens i ple de bons desitjos, recordant tot el que han viscut al llarg de dos cursos i reflexionant sobre el valor de tot allò que s’emporten després d’aquest temps de treball en equip i convivència. “Amor i felicitat”, asseguren alguns nens i nenes,  són els regals que molts nens i nenes s’emporten de tot aquest temps d’aprenentatge.

Aquest curs ha representat un any replet de grans moments, en els quals s’han afavorit els lligams entre tots els participants i s’han forjat vincles molt positius entre tots els membres de les diferents famílies. Gràcies a això, entre tots han pogut treballar de forma continuada aspectes que han incidit de forma positiva en el benestar general dels participants i, sobretot, han pogut gaudir d’experiències inoblidables en què cadascú hi ha deixat la seva empremta.

Després de les colònies que han viscut recentment, ja tenen la mirada dirigida cap al proper Casal d’estiu d’agost en què hi assistiran la majoria d’aquestes famílies. I tot i així, com ens explica la mateixa educadora social del projecte, Alba Batlle: “ens acomiadem amb l’alegria d’haver format part de la gran família que ha significat el Casal”