Una rosa i un conte a favor del Projecte FILS: INFANTS INVISIBLES

DESCARREGA LA NOVA LLEGENDA
I ENTRA EN EL SORTEIG D’UNA
NIT D’AMOR AL
MAJESTIC HOTEL & SPA!
Ja tenim guanyadora del concurs #SalvemElDrac: Alba Mas. Enhorabona! Podràs gaudir d’una nit d’amor al Majestic Hotel & Spa Barcelona.  Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i ajudar-nos a difondre la nostra causa. Aquest Sant Jordi, hem salvat el drac!

SALVEM EL DRAC

Llegint la llegenda oficial del Sant Jordi, un bon dia ens vàrem plantejar: Ningú no s’ha preguntat mai per què està tan enfadat el drac?
I si el drac fossis tu?
Si una cosa ens ha mostrat l’experiència de tots aquests anys, és que en aquesta vida tothom pot ser un dia Sant Jordi, la princesa i, fins i tot, el drac!
I així, amb l’ànim de crear una història simpàtica i divertida, hem donat un gir a la llegenda, on el drac n’és el narrador, amb la seva pròpia versió dels fets i amb un final sorprenent, descobreix-ho!

LA CAUSA

A la Fundació IReS treballem des de fa 45 anys ajudant les persones en risc d’exclusió social a través d’una metodologia innovadora basada en l’apoderament de les persones.

La recaptació obtinguda el dia de Sant Jordi es destina al PROJECTE FILS: INFANTS INVISIBLES, un servei que atén infants i famílies que viuen situacions de conflicte i/o violència.

Segueix-nos:
Segueix-nos:

VOLS CONÈIXER LA NOVA LLEGENDA?

Hola, sóc el drac i estic més viu que mai! El cavaller Jordi era tot un sant, no mataria ni una mosca!
Per això he refet la llegenda, perquè conegueu el que va passar de veritat: el més gran gest d’amor contra la violència que jo he vist mai.

DESCARREGA’T LA VERITABLE LLEGENDA I ENTRA EN EL SORTEIG D’UNA NIT D’AMOR AL MAJESTIC HOTEL & SPA!

Empreses col·laboradores

Disseny: Laura Castells i Lara Vázquez

Facultat de Comunicació Blanquerna – URL