Colònies en Família al Montseny

Colònies ok

09/06/2016

L’últim cap de setmana de maig van tenir lloc les colònies del Casal en Família a Can Vendrell, una casa de colònies al poble de Sant Feliu de Buixalleu, als peus del Montseny.  19 infants i 14 adults van poder gaudir d’uns dies plegats, en contacte amb la natura i lluny de les tensions presents en el dia a dia de les diferents famílies.

A partir d’un centre d’interès (un pirata que demana ajuda per trobar el tresor amagat del seu avi)  s’han dut a terme gimcames i jocs  relacionats amb la búsqueda dels trossos de mapa del tresor i les cartes del pirata. També han comptat amb la piscina i amb un entorn natural privilegiat per poder realitzar petites excursions tots junts.

Un dels objectius bàsics d’aquesta sortida és establir un vincle més ferm entre tots els participants, famílies i educadores, a partir de la convivència i les activitats proposades, tot afavorint uns espais de distenció que potenciin una relació més positiva entre tots els assistents.

Les colònies afavoreixen també a que la relació entre mares/pares i fills/es sigui més positiva i d’aquesta manera permet treballar aspectes relacionats amb la comunicació assertiva i l’empatia envers altres famílies. Alhora, es fomenta la importància de compartir i respectar a totes les persones que conviuen durant l’estada a la casa.

Un cap de setmana d’aventures, pirates i rialles que petits i grans recordaran durant molt de temps!

Gràcies a tots els col·laboradors de l’Hotel Invisible per fer-ho possible!