L’habitació al ras, la més reservada pels donants de l’Hotel Invisible

Habitació ras ok

13/09/2016

La campanya solidària Hotel Invisible, que obria les seves portes al novembre del 2015, segueix el seu recorregut gràcies al suport de moltes persones, hotels i empreses sensibilitzades amb la nostra causa i decidides a exhaurir-ne les nits d’insomni.

A dia d’avui l’Hotel ha rebut més de 150 col·laboracions d’empreses del sector turístic i de persones que han fet les seves reserves a través de la web www.hotelinvisible.org. Del total de 12 habitacions, les 3 més reservades han estat:

  1. L’habitació al ras: recaptació destinada a ajudar persones que atravessen situacions de pobresa i evitar així que hagin de dormir al carrer, donant-los noves oportunitats per refer les seves vides.
  2. L’habitació dels cops: recaptació destinada a famílies i infants que viuen situacions de conflicte i/o violència donant-los l’oportunitat de reconstruir les seves vides i teixir nous camins.
  3. L’habitació per tot: recaptació destinada a atendre famílies en situació de desatenció i pobresa que es veuen obligades a compartir espais amb tots els membres de la família i amb d’altres famílies, proporcionant-los l’oportunitat de capgirar aquesta situació i millorar la seva qualitat de vida familiar.

Habitacions més reservades

Reservar una nit d’insomni a l’Hotel Invisible és fer una donació a la Fundació IReS per evitar que persones en risc d’exclusió hagin de dormir en aquestes habitacions.

En ajudes a exhaurir les nits d’insomni? www.hotelinvisible.org

Fer donatiu Hotel Invisible