Hacemos cultura de la acogida con “Tejiendo Vínculos”

La obra de teatro sobre la acogida familiar “Tejiendo vínculos”, había convocado a más gente de la esperada. Fomentamos la cultura de la acogida.
Fundació IRES
20 marzo de 2023

El dissabte 18 de març a les 19 hores hi havia una fila que sortia al carrer en l’Ateneu El Poblet. L’obra de teatre sobre l’acolliment familiar «Teixint vincles«, havia convocat més gent de l’esperada o almenys aquesta era la sensació en veure els organitzadors posar més cadires en la sala. 

L’obra desprenia complexitat i lleugeresa a la vegada, respecte, humor, molt compromís i sobretot emoció, molta emoció. 

A l’escenari, les actrius i actors eren famílies d’acollida i joves extutelats que havien estat acollits, persones que van compartir les seves vivències plenes de contrasts, amb la duresa de les situacions, els moments de desesperació i la tendresa dels petons. 

Entre el públic, famílies d’acollida, infants i joves en acolliment, professionals, persones interessades en l’acolliment, una mare biològica que va tenir la valentia d’explicar la seva història i validar l’acolliment familiar. Això és teixir vincles, això és fer cultura de l’acolliment.  

 L’obra va ser creada per  l’Associació de famílies d’acollida i persones extutelades, Acollint la diversitat. Podeu conèixer la seva feina a la web: www.acollintladiversitat.com

Si us voleu conèixer més sobre el servei d’acolliments de la Fundació IRES feu click al botó: